جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: بادام+خواص فیزیکی
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگیهای فیزیکی و حسی آن.
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
anbarsooz
maryam amiri
amiri
Javidan
روان شناسی
مدیریت ریسک
بررسی عوامل موثر بر فراوانی
تغییر کاربری
ارتباطات
تحول
پساب
ارزش غذایی
سیلاژ
ناصریان
ایمنی
ساسان ناصح
عماد ابراهیمی
مقسم
فرکانس
تزریق
زیست توده
زیست توده
بیوماس
بیوماس
زیست توده
زیست توده
زیست توده
ماشین های کشاورزى
Reza farhoosh
محمدعلی باقرپور